Oppussing Tips For Hjem Eller Leilighet

Enten du har tenkt å selge huset du bor i, eller hvis du vil sørge for at den forblir knirkefritt mens du er der, må du være i stand til å gjøre hjemme forbedringer. Små prosjekter forbedrer verdien av ditt hjem. Du kan bruke tipsene i denne artikkelen til å ta smarte avgjørelser angående fremtiden i hjemmet.

Hvis du har høye elektriske regninger hver måned, bør du vurdere å installere solcellepaneler på taket. Mens de kan være dyre og arbeidsintensiv på kort sikt, på lang sikt vil du kutte ned på elektrisk regning og bidra til å hjelpe jorden gjennom å utnytte grønnere energikilder. Det er også skatt kreditt for de som installerer solcellepaneler.

Ikke overse tillegg av lagringsplass til ditt nye eller eksisterende hjem. De fleste boliger er vesentlig mangler lagringsplass. Legg bygget i bokhyller til stuen eller spisestuen. Slå en kost skapet i nærheten av kjøkkenet i en mat pantry. Små endringer og tilføyelser vil virkelig legge opp.

Når det gjelder oppussing, er det viktig å vite hvilke typer forbedringer vil legge til verdien av ditt hjem og som ikke vil. Dette vil være viktig når det kommer tid til å selge huset ditt. Slike generelle vedlikehold som tetting oppkjørselen og erstatte taket vil ikke legge til verdien, men et ekstra bad eller en patio kan.

En veldig enkel oppussing tips er å Declutter. Start med denne enkle oppgaven: Hvis du har barn, kan du være skyldig i å fylle kjøleskapet med sitt arbeid og lite design magneter. Hold apparater klare ved å feste bare noen av barnas kunstverk og bare noen få magneter om gangen. Du kan bytte disse elementene ut hver uke.

Hvis du er interessert i å endre utseendet på badet, kan dette rommet være det perfekte valget for din neste oppussing prosjektet. Gi badet et ekstra spesielt preg ved å installere strålende gulvvarme og et lysrør, noe som gir rommet utseendet av å ha naturlig lys. Begge funksjonene leveres med instruksjoner som er enkle å følge.

Når du fikse opp din eiendom, ikke kast bort penger å kjøpe kommersielt laget primer maling. Gå til din lokale oppussing butikken og kjøpe flere bokser av malingen som de blandet at noen ikke liker. La dem helle alt i en større bøtte og bland det til en middels nyanse av grått. Dette vil spare deg mer enn halvparten av hva du ville ha betalt.

Gartner kan enkelt tilføre verdi til hjemmet ditt ved å skape dempe appell. Busker og hekker er generelt rimelig og lett å vedlikeholde. Trær, derimot, er ikke anbefalt av mange grunner. Fremst umodne trær gjøre lite for å øke attraktivitet et verft, mens modne trær er ofte svært kostbart.

Aldri undervurder fordelene med et hjem forbedrings prosjekt. Et par dager med arbeid kan virkelig forvandle huset ditt. Du skal nå være mye mer kunnskapsrik om hvordan du kan begynne å gjøre forbedringer i hjemmet ditt. Bare Velg et prosjekt og komme i gang med det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *