Oppussing Ideer

Woman fixing kitchen sink

Du har gjort det. Du er klar til å begynne å gjøre hjemme forbedringer i ditt eget hjem. Hva perfekt timing! Du har sannsynligvis mange spørsmål om hvordan du starter og hva du skal gjøre, men frykter ikke, kan denne artikkelen hjelpe deg. Listet nedenfor er noen tips som vil hjelpe deg å komme i gang med oppussing ambisjoner.

En svært enkel måte å forbedre ditt hjem er å endre ut luftfiltre. Ikke bare allergener og støv krype inn i luftkanaler når filteret er for tilstoppet, men effektiviteten av systemet kan bringes ned ved å forsømme å endre filtrene. Dette er svært viktig å gjøre ofte hvis du har kjæledyr i huset.

Legg vær stripping til dører og Vinduer for å gi hjemmet ditt energieffektivitet et stort løft. Vær stripping gjør at kjøling og oppvarming enhet for å operere mer effektivt ved å låse i kjølig og varm luft. Du vil ikke oppleve trekk på kjølige, friske netter, heller.

Male hullene der panel vil møtes. Uavhengig av omsorg du tar når du installerer panel, kan den gamle veggen noen ganger bli sett viser gjennom panel. For å unngå dette sette opp panel og måle hvor det møter. Dekk det området med en stripe av maling som passer til panel, så det vil være nesten usynlig.

Når det gjelder oppussing, la de store jobbene til fagfolk. Du kan ende opp med å få vei over hodet med utgifter, bøter, og lappeteppe hvis du prøver å gjøre mer enn du faktisk er i stand til. Fagfolk vil vite ins og outs om tillatelser og forskrifter. De vil også være bundet til en kontrakt så det vil være dem som taper Hvis prosjektet tar lengre tid enn forventet eller ender opp med å koste mer.

Mal gulvet i seksjoner tilsvarende med retningen av plankekledning. Når du male gulvet i et stort rom er det lett å male deg inn i et hjørne eller for å utilsiktet blokkere tilgang til resten av huset til malingen tørker. Hvis du maler i inndelinger, kan du la baner som kjører langs bestemte tavler. Når du male den tilstøtende delen alt vil matche perfekt.

Organiser garasjen ved å kjøpe noen klare plast bokser og arrangere elementer i henhold til type og hvor ofte du bruker dem. Merk disse boksene for et profesjonelt utseende. Dette er en rimelig måte å gjøre garasjen ser bedre, finne ting når du trenger dem og holde viktige elementer trygt fra alle skapninger som finner veien inn i garasjen din.

Du kan stoppe varmetapet fra varmtvannsberederen lett ved å dekke det i en jakke. Jakken, som kan finnes på enhver jernvarehandel, stopper varmetapet med 70%, noe som gjør hjemmet mer energieffektive. Dette sparer du penger i det lange løp, som du raskt kan gjenvinne prisen på jakken i så lite som 6 måneder.

Nå bør du være mye mer forberedt når det gjelder oppussing. Hvis du trodde at du var klar før, med denne informasjonen fra denne artikkelen bør du nå være en ekspert! Tipsene som ble gitt bør ha gitt deg noen råd som kan hjelpe deg å komme i gang med å forbedre ditt eget hjem.