Føler At Du Fikk Et Nytt Hjem Med Oppussing

Det kan være vanskelig å sile gjennom de utallige kildene til oppussing informasjon tilgjengelig i dag. Uten riktig informasjon kan prosjektene dine bli til en katastrofe. Artikkelen nedenfor kan hjelpe deg å komme i gang med en rekke oppussing oppgaver på riktig måte.

Forbedre luftkvaliteten inne i hjemmet kan være en uvurderlig oppussing for både helse og videresalg verdien av huset ditt. Det første skrittet vil være å erstatte noen gamle tepper eller ha dem profesjonelt rengjort, som de kunne skjule forurensninger, allergener og ubehagelig lukt. Dernest, hvis budsjettet tillater det, installere en energieffektiv Air condition-systemet.

Når du forbedrer ditt hjem, ta karakter av nabolaget i betraktning. Et hus som har en stil helt forskjellig fra de som omgir det kan være problematisk. En oppussing som vil gli til husene i nabolaget vil ha en bedre sjanse til å selge når det er på tide å gå videre.

En god måte å få ting gjort i huset ditt er å be om hjelp fra venner og familie. Du vil kanskje be nære venner og familiemedlemmer til å hjelpe deg å male kjøkkenet. Du kan betale dem av ved å kjøpe dem lunsj eller ta dem ut til middag, er det sannsynligvis billigere enn å ansette noen til å gjøre jobben for deg.

Patch hullene i veggene med tannkrem! Ja, dette er definitivt en midlertidig dekke opp, men det fungerer å skjule et stygt hull før du kan komme opp med materialer for en mer permanent Fix. Bruk hvit tannkrem og sparkel den inn i hullet med en smør kniv.

Eventuelle oppussing prosjektet intens nok til å involvere åpne et husvegger bør inneholde noen nye ledninger for moderne elektronikk. Selv om cutting edge of high-tech har gått videre til trådløs datamaskinnettverk, og legger integrert Ethernet kabling til hjemmet ditt øker nettverkssikkerhet, tilbyr ekstra bekvemmelighet og forbedrer videresalg verdi.

Hvis du prøver å fjerne tapet som er malt over eller har mer enn ett lag, må du kanskje bruke en dampbåten. Ved hjelp av en dampskip vil sikre at du ikke skader veggene mens du fjerner tapet. Du kan vanligvis leie en dampbåten eller kjøpe en gjør-det-selv-modell.

En enkel måte å lage mer gulvplass i et rom er å montere TV på veggen. Hvis du følger instruksjonene, vil dette ta en minimal mengde tid.

Hvis du har et stort, åpent kjøkken, bør du vurdere å bygge eller kjøpe en bevegelig kjøkken øy. En øy kan dekkes med flis, granitt, eller marmor topper, noe som gjør den til den perfekte ekstra overflaten for å tilberede måltider, serverer mat, etterbehandling opp lekser, eller som en provisorisk mini-bar som går hvor du trenger det til. Mange modeller inkluderer lagringsfunksjoner som skuffer, kroker, og innebygde skjære klosser.

Husk at er lett å lage et hjem forbedrings prosjekt mye mer komplisert enn den burde være. Når du bruker tipsene du nettopp har lest, kan du gjøre ditt eget hjem forbedringsprosjekter enklere. Med denne verdifulle informasjonen, kan du se arbeidet ditt fullført så mye tidligere, uten informasjon som ikke gir mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *