Fantastiske Råd Om Ditt Neste Fantastiske Oppussingsprosjekt

Du vil at hjemmet ditt skal være vakkert og komfortabelt. Når du gjør leksene dine før du tar fatt på et DIY-prosjekt, kan du være sikker på å utføre oppgaven din vellykket og godt. Denne artikkelen skal hjelpe deg å lære noen tips om hvordan du kan forbedre ditt hus.

Resirkulere molding i skap av ditt gamle hus til slutt ut din renovering prosjektet! Noen ganger, finne molding å matche molding fra gamle hus kan være nesten umulig. Ett alternativ er å fjerne molding som er, sannsynligvis inne i skap. Youll ‘ aldri bli oppmerksom på, at dens ‘ borte og det er alt gjenopprettet å dens storhet, ut inne det åpen der hvor den kan sett.

Når det gjelder oppussing, aldri la en entreprenør til å begynne å jobbe uten å ha en signert kontrakt først. Dette er viktig for å sikre at du mottar det arbeidet som ble signert for, og har en juridisk kontrakt for å hjelpe deg hvis ting ikke går etter planen. Vær konkret og konsultere med en advokat, hvis nødvendig.

Få hjemmet ditt til å føles som et hjem ved å legge til en dørmatte. Mange mennesker har en tendens til å overse tillegg av en dørmatte foran en dør. Det tjener ikke bare et formål å gjøre et hjem føles komplett, men tjener også til å holde gulvene rene. Å sette ut en dørmatte hvor folk kan tørke føttene vil kutte ned hvor mye tid du bruker på å rengjøre gulvene dine.

Å legge til persienner i vinduene dine er en fin måte å oppnå en følelse av privatliv på. Mange bruker ikke gardiner eller persienner fordi de ønsker å slippe inn naturlig belysning. Men ikke glem at du kan se utenfor, men den som er ute, kan også se inne. Vinduspersienner kan legge til personvernet ditt og komme i forskjellige stiler å velge mellom. Du trenger ikke å gå med de billige plastfabrikken persienner. Du kan finne noen veldig fine tre eller bambus nyanser, som gjør jobben, like godt.

Å sette inn et annet bad vil legge til en stor verdi til hjemmet ditt. Å ha ekstra bad er veldig bra, spesielt hvis det er på en annen etasje enn de eksisterende. Uunngåelig må to personer bruke toalettet samtidig, tross alt.

Prøv å endre lyspærene for å spare strømregningen. Kompakte lysrør og LED-lyspærer koster mer enn vanlige lyspærer, men bruker mindre energi til å tenne hjemmet ditt og vare lenger. Du bør se avkastning på din månedlige strømregning på kort tid etter å ha erstattet alle de normale pærene i hjemmet ditt med disse.

Hvis du har barn, vet du at de liker å farge legge farge og la sine fargebøker og fargestifter ligge rundt. Du kan bare organisere dem med en tallerken tørke stativ. Kjøp en tallerken tørke stativ og stable barnets coloring bøker mellom parabolen pinner og sette fargestifter eller markører inn i redskapet caddie plass.

Satt til å arbeide noen av tipsene som er dekket. Ta notater, forberede forsyninger, og gjør deg klar til å starte! Du kan nyte å gjøre prosjektene og resultatene enda mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *